середа, 06 березня 2013 11:18

Актор проговорився про випуск четвертого сезону серіалу "Гра престолів"
7

Фото: Фото: lostfilm.tv

Автори "Гри престолів" випустять четвертий сезон телесеріалу. Про це заявив актор Чарльз Денс, виконуючий в серіалі роль лорда Тайвіна Ланністера.

Денс проговорився про продовження серіалу на прес-конференції, присвяченій виходу другого сезону "Ігри престолів" на Blu Ray. Коли актор узяв слово, він розповів, що творча група серіалу готова до зйомок четвертого сезону, а актори вже отримали сценарії шести нових серій.

А через місяць на екрани вийде третій сезон телесеріалу "Гра престолів". Лейтмотивом нових серій буде помста. HBO вже презентувала перший трейлер. Прем'єра третього сезону теледрами-фентезі відбудеться 31 березня на американському телеканалі HBO. "Гра престолів" - найважливіший проект HBO, який стартував на телеекранах 17 квітня 2011. Шоу створено на основі всесвітньо відомої фентезійної саги "Пісня льоду і полум'я" американського письменника Джорджа Мартіна, в яку входять сім запланованих книг, з яких сьогодні видано п'ять. Серіал отримав кілька нагород, в тому числі дві "Еммі" і один "Золотий глобус".

Шоу пов'язують одразу кілька сюжетних ліній. Глава Семи Королівств - король Роберт Баратеон (Марк Едді) запрошує до столиці владику Півночі і свого друга - Еддарда Старка (Шон Бін). Але в столиці - Королівської Гавані - Роберта вбивають, а Старк стає жертвою майстерних інтриг могутньої родини Ланністеров. Через пустуючий трон в державі миттєво спалахує громадянська війна, яка ризикує розорити країну. Поки одні сім'ї б'ються з іншими, Вестерос невблаганно наближається до довгої зими, разом з якою приходять не тільки морози, але і кошмарні створіння, яких неможливо вбити звичайною зброєю. І прірва, над якою висить світ, виявляється ще більш страхітливою.

Зараз ви читаєте новину «Актор проговорився про випуск четвертого сезону серіалу "Гра престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі