Ексклюзиви
вівторок, 23 січня 2018 17:49

Актор із "Гри престолів" перевтілиться в рок-зірку

Актор із "Гри престолів" перевтілиться в рок-зірку
Іван Реон зіграє гітариста рок-гурту. Фото: Styler

Актор Іван Реон, відомий за роллю Рамзі Болтона в "Грі престолів", візьме участь в біографічному фільмі The Dirt ("Бруд"). Стрічку присвятять історії американської глем-метал групи Mötley Crüe, повідомляє The Hollywood Reporter.

Реон зіграє гітариста гурту Міка Марса. Ролі інших учасників колективу дісталися Дугласу Буту, Даніелю Вебберу та американському реперу Колсону Бейкеру, відомому за псевдонімом Machine Gun Kelly.

Сценарій майбутнього фільму The Dirt створили на основі однойменного автобіографічного бестселера. Книгу написали члени гурту спільно з журналістом і письменником Нілом Страуссом.

Книга розповідає про сходження колективу до слави, пік популярності в 1980-х, наркотики і особисті проблеми музикантів.

Раніше проектом займалися студії Paramount і Focus Features. Тепер фільм готує компанія Netflix. Режисером став Джефф Тремейн. Члени колективу виступають співпродюсерами. Дати релізу поки не називають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії заборонили показ фільму "Смерть Сталіна"

Американська кіноакадемія оприлюднила список претендентів на отримання премії "Оскар" в усіх номінаціях. Цьогорічним фаворитом стала стрічка "Форма води", яка представлена у 13 номінаціях.

Зараз ви читаєте новину «Актор із "Гри престолів" перевтілиться в рок-зірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі