четвер, 01 березня 2012 17:26

"Якщо Микола Басков – співак, то ми – країна-психлікарня" — російський режисер

"Якщо Микола Басков – співак, то ми – країна-психлікарня" — російський режисер

Режисер та арт-директор московського антрепризного театру LA'ТЕАТР Вадим Дубровицький товаришує з Богданом Ступкою і не любить спів Миколи Баскова.

Про це він розповів в інтерв'ю журналу "Країна".

"Боюся молоді з обкладинок. Таким неможливо щось пояснити й зробити зауваження. Дружу зі Ступкою, він сам – керівник національного театру. Богдан Сильвестрович розумний, самодостатній, незакомплексований. Якби він заявив на репетиції: "Я – народний артист, Герой України, а ви мені вказуєте, де мені стояти", – я його уникав би", - зазначив режисер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішла з життя акторка Людмила Касаткіна

За його словами, в Росії немає шоу-індустрії.

"Нещодавно одна журналістка сказала: "У нас же найкраща акторська школа". Актор Олександр Парра на це пожартував: "Може й так, але в неї ніхто не ходив". Те, що в Росії є естрадні продюсери, виконавці, шоу-індустрія – міф. Бачив у Швейцарії по місцевому телебаченню фільм про Гітлера. На екрані йшла хроніка, а за кадром її коментували не історики, а психіатри. Вони міркували з медичної точки зору, як нація Ґете, Моцарта, Баха раптом одним духом викрикнула: "Хайль Гітлер!" Думаю, скоро й нам доведеться звертатися до лікарів. Якщо Микола Басков – співак, то ми – країна-психлікарня. Справа не в тому, що мені не подобається його спів. Є об'єктивні критерії. Басков співає фальшиво", - додав Дубровицький.

Прочитати повне інтерв'ю з режисером повністю можна у журналі "Країна" № 8 (111) за 1 березня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Микола Басков – співак, то ми – країна-психлікарня" — російський режисер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі