субота, 10 лютого 2018 12:56

Яким буде Національний відбір на Євробаченя 2018

Яким буде Національний відбір на Євробаченя 2018
Розповіли про Національний відбір на Євробачення 2018. Фото:Eurovoix

Старт українського відбору на Євробаченя 2018 відбудеться 10 лютого. Цього року буде два півфінала та один фінал на якому переможці попереднього відбору , у прямому ефірі, боротимуться за право представляти Україну на Євробачені.

Попередній відбір тривав до 15 січня, передає 24 канал.

Усі охочі мали змогу представити свої композиції. Умови до учасників були такими: співак мав бути старший 16 років, його авторська композиція не могла бути оприлюднена до 1 вересня 2017 року. Під час відбору музичний продюсер Руслан Квінта обрав 18 учасників, які змагатимуться вже у прямих ефірах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасника відбору на Євробачення запідозрили у плагіаті

Трансляцію Нацвідбору будуть показувати на каналах СТБ і UA: ПЕРШИЙ. Переможця відбору, який поїде в Португалію представляти Україну на Євробаченні 2018, оберуть у фіналі 24 лютого, шляхом голосування глядачів та журі.

Тим часом, букмекери опублікували ставки на учасників першого півфіналу, і цим самим назвали фаворитів українського відбору.

Зараз ви читаєте новину «Яким буде Національний відбір на Євробаченя 2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі