четвер, 30 травня 2019 20:05

Як заробити музиканту розкажуть експерти індустрії

Як заробити музиканту розкажуть експерти індустрії
У Києві відбудеться Music Conference Ukraine Фото: atlasweekend.com

З 12 по 14 липня 2019 у Києві відбудеться Music Conference Ukraine. Пройде в рамках фестивалю Atlas Weekend.

На конференцію приїдуть закордонні експерти музичної індустрії. Розкажуть, як музиканту продавати своє ім'я, контролювати онлайн-прояви та отримати дохід.

Угорець Девід Балі та представниця паризького офісу Believe Digital Любов Кевхайян розглянуть можливості стрімінгу для побудови міжнародної кар'єри музикантів. Агенція Eastaste розкаже про музичне ліцензування та як на ньому заробляють мільйони.

"Ми запрошуємо тільки тих гостей, які зацікавлені у співпраці з Україною та нашими талантами. Жодних пустих балачок, тільки найсвіжіші апдейти про те, чим зараз живе музичний світ. І все це на одному із найбільших фестивалів у Східній Європі", - говорять організатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Atlas Weekend-2018: як це було

Відвідувачі зможуть представити креативну промо-кампанію свого майбутнього альбому перед міжнародним журі і виграти грошовий приз на її реалізацію.

Організатори розглянуть тему, присвячену жінкам в музиці. До неї доєднаються журналістка британського IQ Magazine Анна Грейс, організаторка декількох угорських фестивалів Наталія Осзко-Якаб та британка Крістіна Остін із однієї з найбільших агенцій світу United Talent Agency.

Відвідувачі фестивалю Atlas Weekend зможуть безкоштовно побувати на конференції. Квитки на фестиваль можна придбати за посиланням.

Atlas Weekend пройде з 9 по 14 липня на ВДНГ. Серед артистів вже заявлені Том Уокер, Drum & Bass проект Noisia, американці Our Last Night і українська група The Hardkiss з фестивальною презентацією альбому "Залізна ластівка".

Зараз ви читаєте новину «Як заробити музиканту розкажуть експерти індустрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі