вівторок, 26 березня 2019 21:46

Стало відомо ім'я хедлайнера музичного фестивалю Atlas Weekend

Автор: прес-служба Atlas Weekend
  Британський співак Ліам Галлагер стане хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend, що пройде в Києві з 9 до 14 липня
Британський співак Ліам Галлагер стане хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend, що пройде в Києві з 9 до 14 липня

Британський співак Ліам Галлагер виступить у Києві на музичному фестивалі Atlas Weekend 2019. Пройде з 9 до 14 липня на ВДНГ. Галлагер - один із хедлайнерів заходу.

Ліам Галлагер працює в жанрі бритпоп. Упродовж 1991-2009 років був вокалістом рок-гурту Oasis, одним із учасників якого був його брат Ноел. 2009-го Ноел Галлагер покинув групу, і Ліам разом з іншими музикантами Oasis заснував новий колектив - Beady Eye. 2014 року був розформований. 2017-го Ліам Галлагер випустив свій перший сольний альбом As You Were, що у Великій Британії дебютував на першому місці хіт-параду та отримав статус платинового.

Іншими хедлайнерами цьогорічного Atlas Weekend стануть два американскі гурти. Це дует ді-джеїв із Нью-Йорка The Chainsmokers та хіп-хоповий колектив із Лос-Анджелеса Black Eyed Peas.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Києва вперше приїде автор треку Panda

Щорічний музичний фестиваль Atlas Weekend був заснований 2015 року концертним агенством PMK Event Agency. З 2016-го проходить на території Національного експоцентру України - раніше ВДНГ.

Торішній Atlas Weekend відвідали рекордні понад півмільйона людей. Хедлайнером був британський гурт The Chemical Brothers. Захід увійшов до списку 39-ти найкращих музичних фестивалів світу 2018 року за версією британського сайту Gigwise.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо ім'я хедлайнера музичного фестивалю Atlas Weekend». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі