вівторок, 10 грудня 2013 15:30

Aerosmith вперше приїде з концертом до Києва
5

Фото: Фото: aeroforceone.com

Цей приїзд прославлених американських рокерів Aerosmith в Україну буде першим за всю історію їх гастролей. У Києві вони зіграють 21 травня майбутнього року в рамках туру "The Global Warming World Tour".

Музиканти неодноразово завойовували високі нагороди в світі музики, наприклад, в 2001 році їх включили в "Зал слави рок-н-ролу". А за версією журналу "Rolling Stone" їх внесли в сотню найкращих музикантів всіх часів.

У 1973 році вони записали свій дебютний однойменний альбом. Критики називали матеріал сирим і непродуманим, а групу відразу почали порівнювати з The Rolling Stones. Але в підсумку альбом став двічі платиновим. Ще через рік, в 1975-му, вийшов "Toys in the Attic". Саме цей альбом багато хто вважає переломним для Aerosmith і таким, що зробив їхню музику улюбленою для всієї Америки, а гурт - гідними конкурентами Led Zeppelin і The Rolling Stones.

Наступна серія релізів наприкінці 90-х (в основному концертні і старі версії) продавалася солідними тиражами, але не стала популярною у критиків. Головним хітом Aerosmith в 90-ті і єдиним на даний момент їх синглом №1 в підсумковому чарті стала музична тема з фантастичного фільму "Армагеддон" - "I Don't Want to Miss a Thing". Спочатку група не хотіла виконувати баладу, вважаючи її досить спірною. Дочка Стівена Тайлера, Лів Тайлер грала в "Армагеддоні" одну з головних ролей, а режисер фільму Майкл Бей зняв кліп на "Falling in Love".

Квитки на концерт коштують від 490 до 1290 грн. Вже є у продажу. Подія відбудеться на НСК "Олімпійському" у Києві. За 43 року американська рок-п'ятірка Aerosmith випустила 15 студійних альбомів, які розійшлися по світу тиражем більше 150 мільйонів копій. В активі Aerosmith більше 30 престижних нагород, у тому числі чотири премії "Греммі". На концерті група порадує фанатів усіма своїми кращими хітами, серед яких "Crazy", "Livin' on the Edge", "Cryin", "Walk This Way", "Dream On", "Pink", "I Don't Want to Miss a Thing" та інші, а також піснями з альбому "Music from Another Dimension!", що вийшов восени 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Aerosmith вперше приїде з концертом до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі