четвер, 20 липня 2017 21:45

5 гуртів, які варто почути на фестивалі "Файне місто"

5 гуртів, які варто почути на фестивалі "Файне місто"
20 - 23 липня у Тернополі пройде музичний фестиваль "Файне Місто" Фото: 20 хвилин

20 - 23 липня у Тернополі пройде музичний фестиваль "Файне Місто" На свій ювілейний опен-ейр організатори запросили зарубіжних хедлайнерів, серед яких фінська рок-група Poets of the Fall і легендарні альтернативщики Guano Apes. Gazeta.ua склала список з молодих українських виконавців, які варто почути.

Bloom Twins

Cестри-близнючки Аня та Соня росли в Броварах, але виїхали працювати до Великобританії, де і залишилися жити і творити. Сьогодні їх електро-поп проект Bloom Twins збирає повні зали в Європі. В Україні у дівчат не так багато шанувальників, однак це не привід пропустити їх виступ на фестивалі.

Vagabond Specter

Хлопці грають завзятий і часом дуже "космічний" інді-рок з електронними вставками. Гурт виник у 2015 році. На сьогоднішній день команда встигла об'їздити з туром 16 міст, взяти участь в найбільших українських фестивалях, а восени 2016 року виступала на розігріві 10 концертів PIANOБОЙ в рамках його всеукраїнського туру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зі Львова стартує тижневий велопробіг на музичний фестиваль в Угорщині

Roll Models

Кияни Roll Models пишуть рок-музику з каліфорнійським нальотом. В їх творчості є все - гітарні рифи, що запам'ятовуються мелодії і неймовірний драйв. Гурт створили у 2007 році. Своє натхнення гурт черпав здебільшого з західних артистів, починаючи з останнього покоління панків Fall Out Boy, Panic! at the Disco, старою гвардією у вигляді Green Day, та закінчуючи Good Charlotte і навіть британцями Muse.

Правиця

Група Правиця заснована в 2010 році двома дівчатами-музикантами - Мартою Любчик і Мирославою Салій. Дівчата виконують українську фольк-музику, чим сильно відрізняються від більшості сучасних виконавців. В їх треках звучать контрабас, фортепіано, віолончель, ударні та вокал.

Без Обмежень

Колектив "Без Обмежень" існує вже 17 років. У 2007 році хлопці змінили англомовну назву на україномовну, в 2016 - брали участь в шоу "Х-Фактор", а сьогодні підкорюють великі українські майданчики, в тому числі і фестивальні.

Фінальна частина фестивалю "Чорноморські Ігри" пройде з 4 до 6 серпня 2017 року у місті Скадовськ (Херсонська область): 4 серпня – півфінал, 5 серпня – фінал, 6 серпня – змагання за Гран-прі та гала-концерт.

Зараз ви читаєте новину «5 гуртів, які варто почути на фестивалі "Файне місто"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі