середа, 09 серпня 2017 16:21

4 серія 7-го сезону "Гри престолів" стала найпопулярнішою за історію серіалу

4 серія 7-го сезону "Гри престолів" стала найпопулярнішою за історію серіалу

мережі з'явився 4 епізод "Трофеї війни" 7-го сезону серіалу "Гра престолів" за кілька днів до офіційної прем'єри. Незважаючи на це, легальну трансляцію серії 6 серпня подивилися 10,2 млн американців. Повідомляє канал Vulture. Це новий рекорд аудиторії "Гри престолів". Попередній належав дебютній серії 7-го сезону "Драконячий Камінь". Її подивилися 10,1 млн глядачів у США.

"У першій серії сьомого сезону отримала відповіді на загадки попередніх, - розповідає прихильниця "Гри престолів" киянка Зоряна Потрух. - Глядачів плавно підводили до ключової війни в сезоні між королевою драконів та лицарем Джеймі Ланістером. Переймалася долею 15-річної Арії доньки лорда Старка, яка повернула собі замок та продемонструвала майстерність воїна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гра престолів": у новому сезоні спалять рекордну кількість людей

Хакерам вдалося вкрасти особисті номери акторів серіалу "Гра престолів" та кілька фрагментів із наступних епізодів 7-го сезону. Злочинці поставили умову перед американському кабельному каналу HBO, що не розголосять конфідейційну інформацію в обмін на $6 млн. У разі невиплати грошей погрожують, що крадіжки продовжуватимуться, а дані викладатимуть у мережу.

Зараз ви читаєте новину «4 серія 7-го сезону "Гри престолів" стала найпопулярнішою за історію серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі