понеділок, 03 квітня 2017 06:59

15-річна дівчина втекла з дому з однолітком власного батька

15-річна дівчина втекла з дому з однолітком власного батька
Роль Уни виконала американська кіноакторка Руні Мара, відома за фільмом "Дівчина з татуюванням дракона" Фото: ТРИ КРАПКИ

20 квітня в український прокат виходить драма "Уна" австралійського режисера Бенедикта Ендрюса. Це екранізація п'єси "Чорний дрізд" Девіда Харроуера.

За сюжетом 15-річна Уна втекла з дому з дорослим чоловіком - сусідом Реєм. Через роки в одному з журналів дівчині попадається фотографія колишнього. У нього нове життя, нова сім'я і нове ім'я. Їх раптова зустріч відкриє не тільки поховані спогади, а й витягне на поверхню потаємні бажання, які загрожують зруйнувати їх життя.

""Зникла", "Дівчина в поїзді" та "Уна" - жіночі любовні пристрасті все частіше стали римувати з жанром трилера. Рожева романтика змінилася сухим реалізмом сіро-блакитних відтінків. В солодкуватий коктейль кінотеатральних любовних історій все частіше додається гірчинка трилерів і детективів, настояна на жіночій жорстокості. І якщо популярне кіно покликане трохи п'янить, то фільми на кшталт "Уни" - протвережують", - каже кінокритик Антон Філатов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після такого режисера продають на органи або беруть в довічне рабство" - кінокритик

Роль Уни виконала американська кіноакторка Руні Мара, відома за фільмом "Дівчина з татуюванням дракона". Головну чоловічу роль виконав австралійський актор Бен Мендельсон.

В український прокат вийшов американський фантастичний триллер "Життя" режисера Деніеля Еспінози. Шість науковців, спеціалістів у різних галузях, перебувають на борту міжнародної космічної станції. Команда вивчає клітину з Марса – перший доказ життя поза Землею.

Зараз ви читаєте новину «15-річна дівчина втекла з дому з однолітком власного батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі