Ексклюзиви
середа, 30 березня 2011 17:09

У спектаклі Подерв'янського груди Вольнової зіграла дублерка

У спектаклі Подерв'янського груди Вольнової зіграла дублерка

16 квітня у столичному кінотеатрі "Панорама" відбудеться прем'єра спектаклю Андрія Крітенка "Павлік Морозов" за однойменною п'єсою Леся Подерв'янського. У ньому зіграє українська акторка та телеведуча Світлана Вольнова.

"З Лесем познайомились, коли він мені вручав премію світської леді. Поговорили в той вечір і на цьому контакт обірвався. А це написав мені повідомлення: "Хочу зробити тобі пропозицію, від якої не зможеш відмовитись". Думаю, чи руку й серце мені пропонує! Але він, на жаль, одружений й запропонував мені цю роль", - розказала Вольнова.

Акторка грає Сфінкса. З'являється тільки на відео, на сцену не виходить.

"Мені дуже пощастило з цією роллю. У спектаклі будуть відеоінсталяції і я знялась в одній з них. Тому не доведеться кожного разу виходити на сцену й зможу подивитись на себе з глядацької зали. Граю рудоволосого Сфінкса. Якщо Павлік не відповість на мої загадки, я його з'їм. Уявляла Сфінкса величним, красивим. А Лесь сказав: "Нафарбуйте її, як вуличну повію. Щоб поглядом пропалювала серце". Зробили мені яскраві очі й червоні вуста. Зрозуміла, у Подерв'янського не все так просто", - поділилась Світлана.

На екрані Сфінкс з'являється з оголеними грудьми.

"На справді, мої груди грає дублерка. Я принципово не знімаюсь оголеною. Нікому про цей кадр не казала, боюсь на прем'єру йти, що мою друзі скажуть", - пояснила Вольнова й додала, що їй сподобалось працювати з Подерв'янським.

"З Лесем працювати дуже просто. Він вдало вибирає людей на ролі, тому йому вдається досягати бажаного результату. Коли йому подобалось зроблене, радів як дитина. Я дуже старалась і він залишився задоволений моєю грою. Сказав, що нікого окрім мене у цій ролі не бачить", - зазначила Вольнова.

Зараз ви читаєте новину «У спектаклі Подерв'янського груди Вольнової зіграла дублерка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі