середа, 23 травня 2012 12:24

Борис Барський знімався оголеним, а Кузьма Скрябін — у намальованому телевізорі
16

Без одягу знялася також Галина Кудріна, лідер гурту “Диверсанты”. На фото вона - у ванні з піною, в руках тримає акустичну гітару
Фото: Фото надані Павлом Таборовським
Режисер, актор і поет Борис Барський фотографувався у кущах повністю голий. Інтимні місця прикривав гітарою
Альона Вінницька
Дизель

25 травня у приміщенні Українського Дому відкриють виставку столичного фотохудожника Павла Таборовського. Виставка "З гітарою по життю" покаже кадри відомих українських та російських артистів. Об'єднувальний елемент усіх учасників — гітара. На фото кожен музикант зображений саме із нею. Продюсує проект гітарист-віртуоз Сергій Чантурія.

"Гітару вибрали головним "персонажем" виставки не випадково. Адже магії звучання цього музичного інструменту підвладне абсолютно усе. Музика по своїй суті — інтернаціональна, саме тому вона об'єднує людей різного віку, національності, політичних поглядів. У цьому й полягає ідея фотовиставки. Над нею я працював протягом двох років. Тому на фото присутні чотири сезони — працювали у спеці влітку, у снігопади взимку", - розповів у коментарі Gazeta.ua фотохудожник Павло Таборовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні проведуть національний конкурс фотографії

Режисер, актор і поет Борис Барський фотографувався у кущах повністю голий. Інтимні місця прикривав гітарою. Без одягу знялася також Галина Кудріна, лідер гурту "Диверсанты". На фото вона - у ванні з піною, в руках тримає акустичну гітару.

Щоб сфотографувати Кузьму Скрябіна, на асфальті намалювали крейдою великий телефізор. У кадрі Кузьма зображає гру на гітарі під час трансляції на каналі "УТ-1".

Автогонщика та журналіста Олексія Мочанова знімали на вулиці. На фінальній фотографії він нахилився і прикрив обличчя широким капелюхом, але все одно відразу помітно, що на фото — саме він. Адже капелюх — це "фішка", яка завжди вирізняє Павла серед інших.

Павло Таборовський також фотографував Віктора Павліка, Валерія Харчишина, Петра Мамонова, Енвера Ізмайлова та багатьох інших артистів. На фотовиставці покажуть 58 фотографій автора. Поздоровити фотографа прийдуть її учасники. Вхід на виставку - вільний.

Зараз ви читаєте новину «Борис Барський знімався оголеним, а Кузьма Скрябін — у намальованому телевізорі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі