Після свят залишається багато невикористаних продуктів, з яких можна приготувати не один сніданок, обід чи вечерю.
Якщо після свят у вас залишився хліб або батон, ковбаса, яйця та сир, приготуйте цей смачний і легкий сніданок, пише shuba.
Інгредієнти можна замінити на будь-які інші та додати цікавий соус. Робити майже нічого не потрібно — просто зафарширувати хліб начинкою та запекти.
Інгредієнти
Хліб - 1 шт.
Ковбаса - 250 г
Сир - 150 г
Масло вершкове несолоне - 60 г
Яйця курячі - 4 шт.
Зелень
Як приготувати
Хліб або батон розріжте горизонтально навпіл, в кожній половинці добре притисніть м'якуш. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніданок після свята: як приготувати ароматну запіканку
Ковбасу або сосиски наріжте кружальцями та розкладіть їх на половинках хліба. Яйця збийте з сіллю та акуратно вилийте на ковбасу.
Зверху посипте тертим сиром і подрібненою зеленню. Запікайте при температурі 180°C 10-15 хвилин до розплавлення сиру.
Після зустрічі Нового року зазвичай залишаються продукти та недоїдені страви. Господині намагаються продовжити їм життя, щоб не викидати, а використати при нагоді.
Gazeta.ua розповість, що робити із їжею, яка залишилася після новорічних свят. Що можна зберегти, а що краще викинути вже на другий день.
Коментарі