вівторок, 10 листопада 2020 16:11

Смачно та просто: як приготувати квасолевий суп

Смачно та просто: як приготувати квасолевий суп
Відсутність м'ясних продуктів в супі заповнюється грибами. Фото: vilkin.pro

Квасолевий суп - поживна та корисна страва. Особливо популярна під час посту. Квасолю можна використати будь-яку - суху, попередньо замочивши її перед варінням, або консервовану - смак від цього не постраждає.

Інгредієнти:

квасоля - склянка

картопля - 5 шт.

шампіньйони - 200 г

морква - 2 шт.

цибуля - 2 шт.

олія - за смаком

хмелі-сунелі - за смаком

чорний мелений перець - за смаком

сіль - за смаком

Приготування:

Квасолю промити й залити холодною водою на 10 годин. Варити протягом години. Нарізати моркву, гриби та цибулю, обсмажити до готовності. До квасолі всипати подрібнену картоплю, готувати 20 хвилин. Додати обсмажені овочі, гриби та спеції. Прикрасити зеленню за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просто, корисно, екзотично: приготуйте 5 домашніх страв із матча

Німецькі супи відомі своєю наваристістю та ароматом.Те, що треба у холодну погоду. Щоб поекспериментувати зі смаками, варто зварити суп із печінковими кнедлями. Вони подібні до галушок.

Зараз ви читаєте новину «Смачно та просто: як приготувати квасолевий суп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути