Майже в кожної господині є власний рецепт печені. Вона легко готується і подобається чоловікам. Цю страву можна робити не тільки зі свининою чи курятиною. По-новому її смак розкриється з індичкою. Її тушкують з овочами. Потім додають квасолю, яку треба замочити на ніч, щоб вона набубнявіла і розм'якла. В результаті виходить ароматна та ситна страва.
Інгредієнти:
індичка 2 стегна
гарбуз 500 г
морквина 2 шт.
картопля 2 шт.
цибуля 2 шт.
часник 4 зубч.
курячий бульйон 2 скл.
лавровий лист 1 шт.
чебрець 1 гілка
спеції за смаком
олія 3 ст. л.
квасоля 1 скл.
Приготування
Індичку нарізати невеликими шматочками.
Гарбуз, моркву і картоплю нарізати кубиками, цибулю і часник подрібнити.
Чебрець помити, обсушити і зняти листочки з гілочки. Покласти індичку в пластиковий пакет, додати всю паприку і 2 ч. л. солі.
Зав'язати пакет і добре потрясти. Поставити варити квасолю.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запечену свинину натирають імбирем і петрушкою
Розігріти в каструлі олію, викласти індичку і готувати 5 хвилин.
У пакет зі спеціями покласти шматочки гарбуза, картоплі і цибулю.
Потрясти пакет і викласти весь вміст в каструлю до індички. Готувати, помішуючи, 5 хвилин.
Налити бульйон, додати квасолю (її краще заздалегідь замочити на ніч), часник, лавровий лист і чебрець.
Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і готувати під кришкою 1 годину.
Коментарі