Приготування вечері може зайняти не більше 30 хв. Справа не у поспіху. Варто вибрати правильні рецепти. Про них йдеться далі у статті. Усі страви ситні, смачні та апетитні на вигляд.
Курка в соусі карі
Інгредієнти:
Цибуля – 1 шт.
Куряча грудка – 400 г
Часник – 1 зубець
Імбир свіжий – 1 ч. л.
Томатна паста – 1 ст. л.
Приправа каррі – 1 ст. л.
Вершки 20% – 200 мл
Приготування:
Обсмажити цибулю і м'ясо до готовності. Додати часник, імбир і перемішати.
Приправити сіллю, перцем, томатною пастою і приправою карі. Налити вершки , довести до кипіння, тушкувати під кришкою 5-7 хв. на слабкому вогні.
Баварський салат
Інгредієнти:
Куряча грудка – 200 г
Сир – 80 г
Помідори – 150 г
Житній хліб – 60 г
Часник – 1 зуб.
Петрушка кріп
Сметана – 2 ст. л.
Соєвий соус – 1 ч. л.
Гірчиця – 1/4 ч. л.
Приготування:
Куряче філе нарізати кубиком і обсмажити до готовності. Хліб підсушити на сковороді, натерти часником і нарізати на сухарики.
Зелень дрібно порубати. Сир і помідори нарізати кубиком. Змішати сметану соєвий соус і гірчицю, додати в салат і все ретельно перемішати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівська їжа вдома: три англійські страви, які вразять смаком кожного
Запіканка з лавашем і куркою
Інгредієнти
Куряче філе – 500 г
Лаваш – 1 пачка
Цибуля – 1 шт.
Для соусу
Вершкове масло – 50 г
Яйце – 2 шт.
Вершки – 50 г
Сир – 150 г
Приготування
Куряче філе подрібнити. Додати цибулю, сіль, паприку, приправи і перемішати.
Лаваш розкрити, покласти начинку тонким шаром. Загорнути рулетом, порізати на шматочки і покласти у форму.
Для соусу змішати яйця, вершкове масло, вершки, перемішати. Полити рулети соусом. Випікати за 180 градусів 30-40 хв . Перед подачею посипати сиром.
Стручкова квасоля може бути смачніша за молоду картоплю. Усе залежить від пособу приготування. Це один з найкорисніших видів бобів, бо не накопичує шкідливі речовини, як інші овочі. Містить багато корисних вітамінів і є дієтичним продуктом. Страви готуються легко і швидко.
Коментарі