У кекси з сирного тіста додають шматочки груш, щоб зробити страву ще ніжнішою. Вони виходять смачними як з чаєм так і самі по собі. Такий десерт готувати і їсти одне задоволення.

Інгредієнти:
яйця 2 шт.
цукор 60 г
борошно 50 г
манна крупа 50 г
сир 100 г
лимонна цедра 1 ч.л.
розпушувач 1.5 ч.л.
груші 2 шт.
цукрова пудра для посипання
Приготування:
Збити яйця з цукром в пишний світлий крем. Додати сир і терту цедру, перемішати.
Просіяти зверху борошно, змішане з розпушувачем. Додати манну крупу і перемішати.
Читай також: Груші цілими запікають у шоколадно-мигдалевому десерті
Форми для кексів застелити паперовими вкладишами і наповнити їх тестом на дві третини. Викласти зверху по часточці груші.
Випікати в розігрітій до 180 С духовці до золотистого кольору.
Кекси посипати цукровою пудрою.
Коментарі