Суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом незвичайного торта, який під силу навіть кулінарам-початківцям. Його готують з печива OREO та морозива.
Про це пише на своїй сторінці в Інстаграм.
"Торт-морозиво OREO прийде вам до смаку, а діти від нього просто шаленітимуть. Для приготування смаколика вам потрібно всього п'ять інгредієнтів. Такої смакоти ви ще не куштували", - запевнив Ектор Хіменес-Браво.
Інгредієнти:
54 шт. подрібненого печива OREO
10 ст. л розтопленого вершкового масла
1 л жирних вершків 30 – 33%
2 ст. л екстракту ванілі
1 банка згущеного молока
Приготування:
Змішати крихту печива OREO з вершковим маслом та розділити суміш на дві половини.
У круглу форму для випікання викласти шар пергаменту. Утрамбувати половину суміші з печива та відправити в морозилку.
Зробити те саме й з іншою половиною крихти. Має вийти два заморожених коржі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикраси з цукерок: показали 15 трендових ідей для торту
Для приготування шару морозива збити вершки, згущене молоко та екстракт ванілі. Перемішати начинку та збити до стійких піків.
Зробити "бутерброд": на заморожену скоринку з печива OREO викласти начинку, накрити другим коржиком.
Відправити сформований торт в морозилку на ніч. Подавати торт до столу охолодженим.
Кулінарна експертка Тетяна Литвинова поділилась рецептом ароматного кокосового торту.
"Кокосовий торт – смачний та ніжний десерт, який сподобається усім. Готується без яєць, з додаванням кокосового молока та борошна, соком та цедрою лайму, який додає вишуканого смаку", - пояснила Тетяна Литвинова.
Коментарі