Салат з моркви та сухофруктів впишеться у будь-який фуршет. Його сміливо можна включати до святкового меню через цікавий смак.
Всі складові настільки гарно поєднуються між собою. Також не менш важливим є швидкість приготування страви.
Інгредієнти:
2 великих морквини
100 г твердого сиру
10 шт. чорносливу
жменя волоських горіхів
1 зубок часнику
Приготування:
Натерти на тертці для "корейки" моркву. Подрібнити на крупній тертці сир.
Горіхи підсмажити на сухій сковорідці та подрібнити ножем. Чорнослив запарити, видалити кісточку та нарізати невеликими шматочками.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ароматна фарширована качка на свята: 3 види начинок
Змішати в мисці всі складові, додати вичавлений зубок часнику.
Заправити салат майонезом, перцем, сіллю та цукром. Все ретельно перемішати.
На свята хочеться здивувати гостей новими делікатесами. Для їх приготування не потрібні дивовижні кулінарні вміння чи рідкісні продукти. Треба не боятися пробувати нове. Тоді й вийде закусочний "Наполеон" з фореллю і вершковим сиром.
Коментарі