Лазанья - символ італійської кухні, такий як паста і піца. Це запіканка з тонких пластин тіста, між якими лежить начинка. У класичному рецепті лазаньї має бути обов'язково: макаронні листи, соус і твердий сир. Як варіант цієї страви можна приготувати суп. У ньому є елементи італійської та азіатської кухонь. В обох є і супи, і безліч видів пасти (локшини). Ця незвична страва смакує як лазанья, але має вигляд супу.
Інгредієнти:
300 г яловичого фаршу
1 цибулина
2 зубчики часнику
2 невеликих морквини
400 г томатів у власному соку
750 мл бульйону
150 г пасти
1 ч л орегано
лавровий лист, сіль, перець - за смаком
сир моцарелла
свіжий базилік - для прикрашання
Приготування:
Фарш посолити, поперчити і сформувати невеликі фрикадельки. Обсмажити в олії до коричневого кольору. Додати нарізану цибулю і часник. Готувати 6 хвилин.
На окремій сковороді пасерувати моркву, попередньо натерту на тертці.
Перекласти фрикадельки і моркву в каструлю. Додати томати, бульйон, спеції і сіль.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козацький борщ готують із печеними овочами
Довести до кипіння і варити на середньому вогні 40 хвилин.
Додати пасту і варити до готовності. Розлити суп в піали.
Зверху покришити моцарелу і поставити в розігріту до 250 С духовку на 10 хв. Подавати зі свіжим базиліком.
Коментарі