середа, 28 жовтня 2020 22:43

Стильні та оригінальні: показали казкові торти для дітей
16

Фото: idei-dekoru.com

День народження дитини не буває без торта. На столі може лежати безліч солодощів, однак дітвора з нетерпінням буде чекати саме на головний атрибут – торт.

А вже розмір та прикраси залежать від смаку кожного. Зараз у моді стильні та не наляписті солодощі. Тому варто уникати занадто яскравих та масляних кремів. Для цього вибирають гладку глазур та печиво у формі мультяшних героїв.

Якщо хто й не зраджує традиції прикрашання фігурками тварин, то вибирає екзотичні. Коти та собаки поступилися місцем перед слонами, жирафами та зебрами. Чим незвичайніше, тим трендовіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскраві капкейки: показали оригінальні ідеї осіннього декору

Торти ніколи не вийдуть із моди і є доречними на будь-якому святі. З кожним роком все більше оригінальних тенденцій з'являються в дизайні кондитерських виробів. Вони задають тон святу і багато чого розповідають про смак хазяїна.

Минулий рік приніс в дизайн кондитерських виробів багато нових та сильних тенденцій, які не втратять свою актуальність, а об'єднаються з новими напрямками.

Зараз ви читаєте новину «Стильні та оригінальні: показали казкові торти для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути