Зі звичних спагеті можна зробити ресторанну страву, додавши червоного вина. Виходить пікантний смак та оригінальна подача. У спагеті кладуть куряче філе з червоним меленим перцем. Зверху посипають порізаною петрушкою.
Інгредієнти:
Спагеті - 200 г
Вино червоне (сухе) - 1,5 склянка
Оливкова олія - 6 ст. л.
Часник - 2-3 зубчики
Куряче філе - 200 г
Сіль, перець мелений чорний - за смаком
Червоний мелений перець - за смаком
Петрушка - 1 пучок
Приготування
М'ясо, часник і зелень промиваємо. М'ясо нарізаємо на шматочки. Часник очищаємо від лушпиння, подрібнюємо його і петрушку.
На сковорідці з розігрітим оливковою олією підсмажуємо м'ясо до хрусткої скоринки.
Додаємо подрібнений часник, солимо, перчимо до смаку, посипаємо червоним меленим перцем.
Перемішуємо і знімаємо з вогню.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курячі серця смажать на апельсиновому соці
У каструлі з підсоленій киплячій водою відварюємо спагетті 2-3 хвилини. Зливаємо воду.
В іншу каструлю наливаємо вино і доводимо його до кипіння. Відварені спагетті викладаємо в кипляче вино і варимо 6-8 хвилин, щоб вони наситилися вином. Залишки вина зливаємо.
До готових спагетті викладаємо підсмажені шматочки м'яса, ставимо каструлю на вогонь і прогріваємо 1-2 хвилини.
Готові спагетті розкладаємо по тарілках, посипаємо зеленню петрушки і подаємо до столу.
Коментарі