У Каліфорнії кухарі закладу Norigami створили суші у формі тако. Це мексиканська страва, де в тонкий борошняний коржик замотують овочеву чи мясну начинку.
Суші-тако складається з листа норі, рису, морепродуктів, овочів і свіжих пряних трав. У цій страві поєднується японська і мексиканська кухня.
Пише Sobadsogood.
"Все почалося в одну ніч, коли наш шеф відпрацьовував пізню зміну в ресторані. Він занудьгував і почав експериментувати. Поклав лист норі в кляр і підсмажив його. Потім начинив рисом і сумішшю краба. Так випадково вийшло тако з начинкою з суші", - кажуть власники закладу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили склянки для напоїв, які їдять як морозиво
Нагадаємо, через інтернет українці найчастіше замовляють піцу, суші, бургери і напої.
×
Коментарі