Якщо ваші діти знову просять щось смачне до чаю, приготуйте шкраб за старим українським рецептом.
Кулінар Анатолій Добровольський розповідає, що готується така смакота лише 10 хвилин, пише shuba.
Шкраб настільки всім сподобається, що його проситимуть щодня.
Як приготувати шкраб
Інгредієнти:
яйця – 5 шт.;
борошно — 100 г;
цукор – 3 ст. л. ;
сухарі панірувальні — 1 ст. л. ;
масло вершкове – 10-20 г;
сметана та варення для подачі.
Як приготувати
Відокремте білки від жовтків. Жовтки перетріть із цукром, додайте борошно, все ретельно перемішайте.
Білки збийте до піків, додайте в тісто і знову все перемішайте.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пізній сніданок: як швидко приготувати сирні булочки із зеленню
Розігріту сковороду змастіть вершковим маслом і присипте панірувальними сухарями. У сковороду вилийте тісто, накрийте кришкою та готуйте на середньому вогні під кришкою до золотистої скоринки.
Готову страву перекладіть на блюдо, порвіть його руками, зверху полийте сметаною та варенням.
Для приготування вершкового торта-чизкейку не потрібно використовувати духовку, але важливо мати холодильник.
Такий чизкейк готується півгодини без желатину та яєць.
Коментарі