Після новорічної ночі та ситного застілля снідати варто бульйоном.
Пити лише чай. Такі поради дав шеф-кухар вінницького заміського ресторану "Сказка" Євген Загороднюк.
"Хто б що не їв, радив би зранку з'їсти бульйон з курки чи риби. Вони легкі на шлунок після довгих посиденьок. Хоча для кожного індивідуально. Комусь достатньо перекусити мандаринкою", - говорить Gazeta.ua Євген Загороднюк
Зранку слід пити зелений чай або чорний. Але в жодному разі без всіляких добавок.
"Після похмілля не рекомендую пити розсіл. Він дуже сильно висушує і хочеться ще більше пити води. Це вже перевірено", - зауважує повар.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний стіл: 7 порад дієтолога, як зменшити шкоду ковбаси
Втім, головний нарколог Полтави Ігор Мацицький в 2013 році радив вживати зранку після похмілля мінеральну воду, розсіл, холодець із хріном.
Для зняття похмілля знадобитися будь-яка мінеральна вода. Вона необхідна, щоб відновити порушений алкоголем водно-сольовий баланс. Також відмінно підходить розсіл. Він містить в необхідній пропорції спеції, сіль, оцет, овочі.
Коментарі