Сучасний ритм життя часом змушує на перекус відводити мало часу. Тому потрібно вибирати поживні продукти, щоб не ходити голодним. У цьому допоможе сендвіч з куркою та зеленню. Він забезпечить організм вітамінами і енергією на весь день.
Якщо протягом тижня недостатньо часу, соус песто можна приготувати заздалегідь.
Інгредієнти:
2 чашки вареної куриної груднини
¼ чашки грецького йогурту
багет
200 г сиру моцарела
2 чашки руколи
Для соусу
1 чашка листя базиліка
3 зубці часнику
3 ст. л. горіхів кеш'ю
3 ст. л. тертого пармезану
1/3 чашки оливкової олії
Приготування:
У блендері подрібнити всі інгредієнти для соусу.
Окремо порізати курячу грудку, ½ чашки песто, грецький йогурт, сіль та перець за смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як прикрасити страви для дітей: показали оригінальні ідеї
Розрізати багет на шматки для декількох сандвічів. Потім розрізати ці шматки уздовж і покласти шматочки моцарели, суміш песто та курки з руколою.
Ароматний перекус може бути не тільки із сендвіча. Український борщ неможливо уявити без ароматних пампушок із часником. Випічка ідеально доповнює смак першої страви. Зазвичай булочки готують із дріжджового тіста. Зверху присипають часниковим соусом.
Коментарі