Торт із кока-коли киянка Аліна Молочко, 30 років, готує тоді, коли сідає на дієту. У ньому немає борошна, цукру й жирів. Можна їсти без шкоди для фігури.
"Рецепт знайшла в інтернеті. Найскладніше в приготуванні страви — знайти висівки. Я купила в магазині екологічних товарів. 4 столових ложки вівсяних та по 2 ложки пшеничних висівок і какао перемішую разом із чайною ложкою розпушувача для тіста. Вбиваю 2 яйця й вливаю пів стакана коли або пепсі. Печеться пів години у духовці при 180 градусах".
Якщо хочеться солодкого, то можна вкинути 8 пігулок замінника цукру. Випікати у формі, засланій фольгою. Готовність перевірити традиційно - проколоти корж сірником. Якщо тісто до нього не чіпляється, то пропеклось.
Поки корж холоне, Аліна готує помадку.
"У 3 столових ложках кока-коли розводжу чайну ложку желатину. Всипаю столову ложку какао. Поливаю зверху торт. Щоб помадка краще вкрила торт, роблю в ньому вилкою дірки".
Якщо желатин буде погано розчинятись, суміш треба трохи нагріти.
Коментарі
3