четвер, 09 лютого 2012 14:19

Від торта з кока-коли не товстішають

Торт із кока-коли киянка Аліна Молочко, 30 років, готує тоді, коли сідає на дієту. У ньому немає борошна, цукру й жирів. Можна їсти без шкоди для фігури.

"Рецепт знайшла в інтернеті. Найскладніше в приготуванні страви — знайти висівки. Я купила в магазині екологічних товарів. 4 столових ложки вівсяних та по 2 ложки пшеничних висівок і какао перемішую разом із чайною ложкою розпушувача для тіста. Вбиваю 2 яйця й вливаю пів стакана коли або пепсі. Печеться пів години у духовці при 180 градусах".

Якщо хочеться солодкого, то можна вкинути 8 пігулок замінника цукру. Випікати у формі, засланій фольгою. Готовність перевірити традиційно - проколоти корж сірником. Якщо тісто до нього не чіпляється, то пропеклось.

Поки корж холоне, Аліна готує помадку.

"У 3 столових ложках кока-коли розводжу чайну ложку желатину. Всипаю столову ложку какао. Поливаю зверху торт. Щоб помадка краще вкрила торт, роблю в ньому вилкою дірки".

Якщо желатин буде погано розчинятись, суміш треба трохи нагріти.

Зараз ви читаєте новину «Від торта з кока-коли не товстішають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути