Тістечка "Персики" не тільки надзвичайно гарні, а ще й дуже смачні. Пісочна основа печива ідеально поєднується з ніжною карамельною начинкою. Зробивши такий десерт, будьте готові, що знайомі не повірять, що це ваше творіння. Вони виглядають як справжній кулінарний шедевр хоч і готуються дуже просто.
Інгредієнти:
Ванілін - 1 ч. л.
Вершкове масло - 80 г
Борошно - 3,5 склянки
Розпушувач - 1 ч. л.
Цукор - 1 склянка
Сметана - 2 ст. л.
Яйця - 2 шт.
Начинка:
Згущене молоко - 1 банка
Волоські горіхи (або шоколадна паста) - 70 г
Прикрашання:
Морква - 2 шт.
Коричневий цукор - 70 г
Буряк - 1 шт.
Приготування:
Просіяти борошно. Яйця збити з цукром і ваніліном.
Додати масло, сметану, половину борошна, розпушувач.
Перемішати міксером, вийде м'яка основа для тіста.
Додати решту борошна і замісити тісто.
Розділити його на 24 кульки. Сформувати півсфери.
Викласти на лист, застелений пергаментом і поставити випікати при 190 ° C на 15 хвилин.
Готові половинки майбутніх "персиків" остудити на решітці.
Вийняти з половинок серединку.
Для крему зварити банку згущеного молока протягом 2 годин в каструлі з водою, але можна купити і готову варену згущенку.
Змішати половину вареного згущеного молока і дрібно порубані волоські горіхи.
Начинити половинки кремом.
Помастити краї вареним згущеним молоком і склеїти.
Почистити моркву і буряк для приготування соку. Насипати в миску цукор для обсипання.
Віджати на соковижималці морквяний та буряковий сік. Можна натерти овочі на тертці і віджати сік через марлю.
Коли половинки "персиків" схопилися можна приступати до декору.
Вмочити "персик" на 2/3 в морквяний сік і дати йому трохи стекти. Потім незабарвлену частина в буряковий сік і відразу обкачати в цукор.
"Персики" готові. Дати їм трохи обсохнути і можна подавати.
Виходить 12 тістечок.
Коментарі