Ексклюзиви
Середа, 28 жовтня 2020 19:06

Назвали легкий рецепт фруктового пуншу для застілля

Пунш складається з алкоголю, соку та фруктів. Він вперше з'явився в Індії, де його готували тільки з 5 інгредієнтів - ром, підігріта вода, лимонний сік, заварений чай і цукор. Звідти й назва від слова "panch", що означає "п'ять".

Автор: edim.tv
  У пунш додають апельсини та заморожені ягоди
У пунш додають апельсини та заморожені ягоди
Деякі люди помилково вважають, що пунш можна зробити з усього, що є під рукою. Насправді кожен з інгредієнтів повинен гармонійно доповнювати інший. Краще зупинитися на вини, ромі або віскі.

Інгредієнти:

Апельсиновий лікер 100 мл

Горілка 750 мл

Імбирний ель 2 л

Яблучний сік 1 л

Приготування:

Налити в каструлю горілку, апельсиновий лікер, яблучний сік, імбирний ель, сік журавлини. Перемішати всі інгредієнти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунок зі смаком: як стильно вручити вино

Найкраще для декору пуншу підійдуть червоні фрукти та ягоди: журавлина, вишня, полуниця.

Перед подачею додати в пунш лід та перемішати. Напій, зазвичай, готують для великої компанії. Тому зручно перелити у великі чаші. які бувають з кранами для легкого наповнення склянок.

Якщо спеціальної чаші немає, можна задіяти глечик.

Часто господині роблять дрібні помилки, якими псуються страву. Або не використовують залишки з попередньої, щоб присмачити нову. Наприклад, виливають жир після смаження бекону. Він може стати соусом.

Тому зібрали 10 таємниць професійних кухарів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали легкий рецепт фруктового пуншу для застілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі