Пасту люблять готувати по всьому світу. Її прихильників - мільярди, бо вона смачна і найголовніше - її можна готувати досить швидко.
Під час приготування макаронів можете припуститися деяких помилок, пише dailystar.
Ось п'ять найпоширеніших помилок під час приготування пасти
Занадто гострий соус
Хоча велика кількість соусу може зробити страву дуже соковитою, італійці люблять, щоб він лише покривав пасту, але не душив її. Тому важливо готувати на достатньо великій сковороді, щоб можна було кинути відціджену пасту і соус, щоб точно знати, скільки його потрібно додати.
Пропорції повсюди
Перш за все, дуже важливо варити макарони у великій кількості підсоленої киплячої води у достатньо великій каструлі, щоб вони вмістилися.
Макарони потребують багато місця, оскільки вони розширюються під час варіння, інакше вони можуть злипнутися. Перемішайте макарони, щойно ви додасте їх у киплячу воду, щоб запобігти утворенню грудочок.
Прощавайте ароматизатори
Немає сенсу готувати макарони, якщо ви не отримаєте правильний смак. Одна з помилок - промивання карбонату після приготування. Це означає, що ви змиваєте крохмаль, який допомагає соусу прилипати до пасти. Ви також змиєте аромат макаронів.
Ваш соус і макарони не поєднуються
Всі знають, що болоньєзе підходить до спагеті, але все інше може збити з пантелику.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апетитне спагеті: показали вражаючі способи подачі страви
Спагеті, лінгвіні та фетучіні також добре поєднуються з вершковими соусами. Короткі, трубчасті макаронні вироби чудово поєднуються з овочевими соусами. А широкі стрічки та макарони з ребрами ідеально поєднуються з м'ясним рагу.
Переборщили з часом приготування
Приготування ідеальної пасти аль денте - це балансування на межі. Вона повинна бути розвареною, але все ще залишатися трохи твердою. Перевірте макарони приблизно за хвилину до закінчення таймера.
Вона повинна бути розвареною і мати рівномірний колір. Переварені макарони стають кашоподібними, а цього ніхто не хоче.
Небагато страв подобаються усій сім'ї, але лазанья - одна з них. Шеф-кухар Мері Беррі розповіла про цю гарячу страву, яку можна приготувати за півгодини.
Використовуйте ковбасу замість яловичини для посилення смаку. Саме цей інгредієнт зробить лазанью "справжньою". Рецепт розраховано на шістьох людей і стане ідеальною вечерею для осінніх вечорів.
Коментарі