
Хто дотримується посту або шукає легку та смачну випічку, спробуйте марокканські млинці без молока та яєць.
Вони ніжні, пористі та чудово поєднуються з медом, фруктами чи улюбленим варенням.
Марокканські млинці до посту
Інгредієнти
манка, 250 г.
борошно, 30 г.
какао 10 г.
цукор, 3 ст.л.
сіль, 1/4 ч.л.
сухі дріжджі, 5 г.
розпушувач, 10 г.
тепла вода, 500 мл. (t 40)
начинка наповнювач Абрикос та Вишня
Як приготувати
Зʼєднуємо всі сухі інгредієнти та добре перемішуємо. Далі вливаємо воду та пробиваємо блендером 2-3 хв. Накриваємо рушником і залишаємо на 15 хв.
Смажимо млинці на на сухій пательні на маленькому вогні лише з однієї сторони до готовності, буквально 2-3 хв.
На ще тепленькі млинці викладаємо начинку та зліплюємо ніби варенички.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Млинці у "горошок": рецепт, яким здивуєте навіть найпримхливіших дітей
Переглянути цей допис в Instagram
Поради
Такі млинці можна зробити з солоною начинкою. Наприклад, обсмажте гриби з цибулею.
Для тіста:
манка, 250 г.
борошно, 40 г.
цукор, 3 ст.л.
сіль, 1/4 ч.л.
сухі дріжджі, 5 г.
розпушувач, 10 г.
тепла вода, 500 мл. (t 40).
Вишуканий французький десерт - Креп Сюзет - можна приготувати вдома. Не обов'язково йти до ресторану, щоб насолодитись неймовірним смаком та ефектною подачею.
Тонкі млинці, просочені ароматним апельсиновим соусом і підпалені безпосередньо перед подачею, створюють справжнє кулінарне шоу. Здивуйте ним своїх рідних.
Коментарі