Замало спекти смачний торт. Його потрібно апетитно прикрасити. Влітку прийнято використовувати ягоди та фрукти. Це легкий спосіб зробити частування барвистим і смачним.
Темні ягоди ефектно виглядають на пишною масі білого крему. Використовуються збиті вершки, білковий крем, заварний, на згущеному молоці.
Вишукано виглядає торт, прикрашений виноградом, як зеленим, так і чорним. З ягід формується малюнок або викладається розсип. Великі виноградини поміщаються як наверх, так і в прошарок. Якщо "втопити" їх в кремі, то при нарізці десерту гості випробують приємне здивування. Виноград поєднується з полуницею, ківі, лимоном.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситний недільний обід: назвали 3 нові страви з картоплі
Полуниця з вершками - тандем є безпрограшним варіантом завдяки неперевершеному поєднанню смаку і кольору. Полуниця добре поєднується як з гірким, так і з молочним або білим шоколадом.
Під час сезону полуниці хочеться приготувати щось незвичайне. Замість стандартних варіантів типу морозиво чи желе, краще спекти пирога. Але не просто полуничний, а з різними домішками. Наприклад, кавою, мигдалем чи ревенем. Вони смакують ніжно і по-літньому.
Їх рецепти далі у статті.
Коментарі