Ексклюзиви
вівторок, 02 червня 2020 02:28

Літня спокуса: показали апетитні ідеї прикрашання тортів ягодами
16

Фото: idei-dekoru.com

Замало спекти смачний торт. Його потрібно апетитно прикрасити. Влітку прийнято використовувати ягоди та фрукти. Це легкий спосіб зробити частування барвистим і смачним.

Темні ягоди ефектно виглядають на пишною масі білого крему. Використовуються збиті вершки, білковий крем, заварний, на згущеному молоці.

Вишукано виглядає торт, прикрашений виноградом, як зеленим, так і чорним. З ягід формується малюнок або викладається розсип. Великі виноградини поміщаються як наверх, так і в прошарок. Якщо "втопити" їх в кремі, то при нарізці десерту гості випробують приємне здивування. Виноград поєднується з полуницею, ківі, лимоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситний недільний обід: назвали 3 нові страви з картоплі

Полуниця з вершками - тандем є безпрограшним варіантом завдяки неперевершеному поєднанню смаку і кольору. Полуниця добре поєднується як з гірким, так і з молочним або білим шоколадом.

Під час сезону полуниці хочеться приготувати щось незвичайне. Замість стандартних варіантів типу морозиво чи желе, краще спекти пирога. Але не просто полуничний, а з різними домішками. Наприклад, кавою, мигдалем чи ревенем. Вони смакують ніжно і по-літньому.

Їх рецепти далі у статті.

Зараз ви читаєте новину «Літня спокуса: показали апетитні ідеї прикрашання тортів ягодами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути