Китайський кондитер Чжоу Йі робить десерти, які в точності схожі на справжні статуетки. За це його прозвали Цукровим Королем. Для своїх робіт він використовує тісто, помадки і марципан.
Складно повірити, що ці фігурки насправді їстівні. У процесі їх створення вшановано традиції китайської культури і мистецтва.
Присвятивши багато часу вивченню традиційних китайських методів роботи з продуктами, Чжоу Йі створив власну техніку перетворення крему і цукру в дрібні деталі. Деякі з них розміром кілька міліметрів. Все зроблено вручну і їстівне.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка робить надзвичайні картини з простих продуктів
Свою особливу техніку він розробив шість років тому і з тих пір не зупиняється в пошуках і професійний розвиток.
Майстер і його команда в 2017 році були удостоєні трьох золотих і двох бронзових медалей на великому міжнародному конкурсі в Великобританії.
Коментарі