Нагородження премії "Оскар" відбулося 4 березня. Воно завжди привертає до себе увагу громадськості. Цікаво не тільки хто ж переміг, а й як відбувалося саме святкування.
Стравами для частування знаменитостей зайнявся шеф-кухар Вольфганг Пак.
Про це пишуть в Harpers Bazaar.
У бальному залі театру Ray Dolby стіл накрили із 60 вражаючих страв. Спочатку гості куштували парфе з ікри, клешні королівського краба, лобстерів і крудо з гребінців.
Із м'яса приготували тартар з яловичини на подушці з повітряного чорного рису, а також крихітні такос з пряними баклажанами і маринованими в лаймі соліннями.
Для любителів пасти підійшли каватаппі з сиром і зимовими трюфелями або шпинатові Кампанелла з зеленим горошком, цибулею Чиполліні і смаженими помідорами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один з найдорожчих весільних тортів створювали 10 днів
На десерт приготували Тарту з лічі, трояндою і малиною, десерт Mocha Beehive з темного шоколаду, рідкого медового ганаша і мусу мокко маскарпоне, а також тістечка макаронів і 7 тисяч шоколадних міні-Оскарів.
Усі продукти, що залишилися після оскарівського бенкету, будуть відправлені до центрів, які займаються харчуванням потребують Лос-Анджелесі.
Коментарі