Рідних легко здивувати м'ясним рулетом із капустою. Його рецептом поділився телеведучий і суддя проєкту "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво.
Про це пише кухар в Інстаграм.
"Свій рулет називаю Суперголубець. Він сподобається всій родині не тільки смаком, а й гарною презентацією" - переконує кухар.
Інгредієнти:
1 капустина
500 г фаршу
1 цибуля
100 г рису
1 яйце
сметана 15%
розмарин
Приготування:
Капусту розділити на листя, відварити в підсоленому окропі до м'якості. Залишити для охолодження. Рис зварити.
Для начинки з'єднати фарш із рисом. Додати подрібнену цибулю, яйце, сіль, перець, сухий часник, паприку, чебрець. Усе перемішати.
Для соусу змішати кетчуп із гірчицею, медом і жовтком до однорідної консистенції.
Викласти капусту на харчову плівку, згори – начинку. Сформувати рулет і помастити соусом. Викласти на деко з пергаментом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легко і смачно: зірковий шеф виклав рецепт пирогів з McDonald's
Запікати 40 хв., помастити соусом, випікати – 20 хв.
Викласти на тарілку, розрізати на порції. Прикрасити розмарином і подавати зі сметаною.
Переможниця проєкту "Майстер Шеф-2" Єлизавета Глінська поділилася рецептом апетитних млинців із полуницею та шпинатом. Родзинкою страви став крем шантійі, також відомий як збиті вершки.
Коментарі