У спекотну пору року окрошка набула шаленої популярності. Адже страва легка, поживна та освіжаюча. До того ж не потребує багато часу на приготування.
Інгредієнти:
варена картопля - 5 шт.
редиска - 10 шт.
варені яйця - 5 штук
огірок - 3 шт.
варена ковбаса - 300 г
укроп - 1 пучок
зелена цибуля -1 пучок
сметана - за смаком
квас - за смаком
спеції - за смаком
Приготування:
Нарізати кубиками картоплю, яйця, редиску, огірки та ковбасу. Змішати всі інгредієнти та додати спеції. Залити квасом та ще раз ретельно перемішати. Страву подавати холодную.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаспачо подають із товченим льодом
Коли на кожному кроці продають ароматний квас, спокуса скуштувати його ще більша. В напій домашнього приготування додають житній хліб та м'яту.
Коментарі