Обліпиховий чай не лише має насичений смак та відмінно зігріває восени, але й позитивно впливає на здоров'я. Підвищує імунітет, налагоджує метаболізм, робить шкіру сяючою.
Кількість вітамінів в обліпиховому чаї зашкалює і практично нічим не поступається свіжим ягідкам.
Інгредієнти:
ягоди обліпихи - 100 г
кориця - 2 палички
окроп - 500 мл
мед - 2 ч.л.
Приготування:
Помити й перебрати ягоди обліпихи. Добре потовкти, скласти в чайник для заварювання разом з соком, що виділився. Додати палички кориці. Залити окропом і дати настоятися протягом 5 хвилин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати пряне гарбузове лате
З настанням холодів глінтвейн з'являється у багатьох ресторанах світу. Зазвичай, люди купують його на вулицях, щоб зігрітися та насолодитися пряним ароматом. Основа напою складає — червоне вино — має прекрасний антибактеріальний та антиокислюючий ефект.
Коментарі