пʼятниця, 03 лютого 2017 12:24

Італійська картопляна запіканка від шеф-кухаря Марили Мусідловської
5

Фото: kuchniaplus.pl

Рецепт вегетаріанської картопляної запіканки зі шпинатом та італійським сиром з пліснявою горгонзолою шеф-кухар Марила Мусідловська розповідає у кулінарному шоу "Маммарила".

Його публікує kuchniaplus.pl.

Інгредієнти:

картопля в мундирах - 1 кг

свіжий шпинат - 0,5 кг

горгонзола - 250 г

сметана - 0,5 л

часник - 2 зубці

мускатний горіх

перець

сіль

тертий сир пармезан - 4 ложки

вершкове масло до запіканння - 50 г

вершкове масло для натирання дека для запікання - ложка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еко-кухня. Повар світового визнання готує з решток їжі

Приготування:

Почистіть картоплю. Поріжте на тонкі смужки. Перемішайте в мисці горгонзолу зі сметаною. Додайте видушений часник. Приправте сіллю, перцем, тертим мускатним горіхом. Вимийте шпинат і відцідіть воду. Увімкніть духовку на 200 градусів. Помастіть маслом посудину для запікання. Покладіть шарами картоплю, шпинат, соус, картоплю, шпинат, соус. Зверху посипте тертим пармезаном та шматочками масла. Випікайте 40 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Італійська картопляна запіканка від шеф-кухаря Марили Мусідловської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути