Ексклюзиви
Середа, 05 серпня 2020 15:29

Ідеальний перекус: розкрили секрет ніжних сирників

Сирники подають на сніданок, полуденок або вечерю. Це універсальна страва, яка завжди затребувана. Щоб вона вийшла ніжною і повітряною, сир варто протерти через сито перед приготуванням. Тоді вдасться зробити однорідне тісто без крупинок.

Автор: stb.ua
  Рецепт ідеальних сирників: фрукти додають сухими
Рецепт ідеальних сирників: фрукти додають сухими

Також сирники мають добре тримати форму і не розпливатися на пательні. Саме такими вони вийдуть, якщо дотримуватися цього рецепту.

Крім родзинок можна використовувати маленькі шматочки яблук, груш, абрикосів, а також сухофрукти. Головне, щоб добавки були сухими.

Поліпшать смак сирників і горіхи – подрібнений мигдаль, фундук, кешью. А ось волоські горіхи можуть надати сірувато-синій відтінок.

Інгредієнти:

Сир 500 г

Яйце 1 шт.

Цукор 2 ст. л.

Ванілін 1 г

Борошно 3 ст. л.

Приготування:

Змішати сир, яйце, цукор, ванілін і сіль. Все перемішати з борошном.

Ложкою набрати трохи сирної маси, окремо покласти в борошно, формуючи сирники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літня спокуса: розкрили секрет лінивого абрикосового чізкейка

Викласти сирники в розігріту олію. Обсмажити їх сирники на помірному вогні до рум'яного кольору з двох сторін.

Зняти їх на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії. Сирники посипати їх цукровою пудрою і подаємо зі сметаною.

Коли мова заходить про олів'є, всі одразу згадують новорічні свята. Однак, готувати салат можна і влітку. Варто лише трохи оновити рецепт: додати багато зелені, замість солоних огірків використати свіжі. Майонез замінити на сметану. Такий варіант страви не лише смачний, але і низькокалорійний. На 100 грамів - 108 калорій.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальний перекус: розкрили секрет ніжних сирників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода