вівторок, 02 серпня 2016 16:49

Фаршировані помідори з м'ясом запікають 20 хвилин

Фарширувати помідори можна будь-чим. Кожен це підбира на власний розсуд. Найкраще вони смакуватимуть м'ясною соковитою начинкою. Сир додасть страві необхідний фінальний штрих.

Автор: valio.ru
 

Інгредієнти:

Сир твердий - 30 г

Помідори - 6 шт.

Яловичий фарш - 150 г

Булгур - 120 г

Часник - 1 зубчик

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Петрушка - 40 г

Олія - ​​1 ст. ложка

Сіль - 10 г

Спеції - 10 г

Приготування:

Відварити булгур. Зрізати у помідорів верхню частину на зразок капелюшка.

Акуратно вийняти м'якоть. Порізати її і поки відкласти в сторону.

Обсмажити на олії дрібно нарізані цибулю і моркву.

Додати фарш, часник, спеції на свій смак.

Трохи обсмажити м'ясо з овочами, додати в сковороду м'якоть томатів і булгур.

Тушкувати все разом, нехай рідина трохи випаруватися. Останнім покласти в фарш порізану петрушку.

Заповнити томати начинкою. Прикрити капелюшками, які злегка змащені олією.

Читайте також: Незвичайний омлет готують з ароматною карамеллю

Випікати фаршировані помідори 20 хвилин при 190 градусів температурі.

Акуратно підняти капелюшки і посипати помідори тертим сиром.

Знову прикрити і поставити в духовку ще на 5 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Фаршировані помідори з м'ясом запікають 20 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути