Фарширувати помідори можна будь-чим. Кожен це підбира на власний розсуд. Найкраще вони смакуватимуть м'ясною соковитою начинкою. Сир додасть страві необхідний фінальний штрих.
Інгредієнти:
Сир твердий - 30 г
Помідори - 6 шт.
Яловичий фарш - 150 г
Булгур - 120 г
Часник - 1 зубчик
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Петрушка - 40 г
Олія - 1 ст. ложка
Сіль - 10 г
Спеції - 10 г
Приготування:
Відварити булгур. Зрізати у помідорів верхню частину на зразок капелюшка.
Акуратно вийняти м'якоть. Порізати її і поки відкласти в сторону.
Обсмажити на олії дрібно нарізані цибулю і моркву.
Додати фарш, часник, спеції на свій смак.
Трохи обсмажити м'ясо з овочами, додати в сковороду м'якоть томатів і булгур.
Тушкувати все разом, нехай рідина трохи випаруватися. Останнім покласти в фарш порізану петрушку.
Заповнити томати начинкою. Прикрити капелюшками, які злегка змащені олією.
Читайте також: Незвичайний омлет готують з ароматною карамеллю
Випікати фаршировані помідори 20 хвилин при 190 градусів температурі.
Акуратно підняти капелюшки і посипати помідори тертим сиром.
Знову прикрити і поставити в духовку ще на 5 хвилин.
Коментарі