Щоб насолодитися смачною піцою не обов'язково йти у ресторан. ЇЇ можна приготувати за лічені хвилини самому. Головне визначитися із начинкою. Найпопулярніші рецепти зібрані в нашій підбірці.
"Маргарита"

Інгредієнти:
Сир моцарела - 100 г
Сир твердий - 50 г
Червоні або рожеві томати - 2 шт.
Оливкова олія - за смаком
Базилік - за смаком
Сіль, перець - а смаком
Соус "Наполі":
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Стебло селери - за смаком
Часник - зубець
Олія соняшникова - 2 ст. л
Томатна паста – 3 ст. л
Сіль - за смаком
Оцет бальзамічний - 1 ч. л
Орегано сушений - за смаком
Приготування:
Цибуля, часник, селеру нарізати й обсмажити в глибокій сковороді з олією. Додати томатну пасту, трохи води, протушкувати 15 хвилин. Збити блендером. Додати за смаком бальзамічний оцет, сіль та дрібку цукру. Основу змастити соусом і розподілити по піці, не доводячи 2 см до країв. Викласти тертий сир і нарізані помідори. Зверху – моцарелу. Випікати при 180 градусах 10 хвилин. Готову піцу змастити оливковою олією та прикрасити базиліком.
Піца із шинкою та сиром

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидка піца: розкрили рецепт приготування за 20 хвилин
Інгредієнти:
Шинка - 100 г
Сир - 100 г
Оливки чорні без кісточок - 140 г
Томатний соус - 5 ст. л
Олія - 1 ч. Л
Італійські сухі трави - за смаком
Приготування:
Змастити основу томатною пастою і посипати сухими італійськими травами. Додати тертий сир, нарізану шинку та оливки. Додатково посипати сиром та випікати до готовності.
"Папероні"

Інгредієнти:
Сир - 100 г
Салямі - 80 г
Кетчуп - 1 ст. л
Італійські трави - 1 ч. л
Помідори черрі - 5 шт.
Базилік - за смаком
Приготування:
Сир натерти на крупній тертці, ковбасу - нарізати на кружечки, томати – навпіл. Змастити кетчупом і присипати сумішшю сушених трав і сиром. Викласти салямі, чері й знову присипати сиром. По готовності прикрасити базиліком.
9 лютого у світі відзначають Міжнародний день піци. Саме слово "pizza" походить від 2 італійських слів "piazza" - "площа" та "piatto" - "тарілка". Перша страва під назвою "піца" була приготовлена в Неаполі у 1600-х роках, як вуличну їжу.
Коментарі
Бідний Андріївський узвіз, скільки ж ти ще натерпишся від тої "української" влади!
Арбузов-російське призвіще.Що не було українця на таку державну посаду.????У ньо морда чуть не репне.Наїло падло на народних злиднях .Кацапеня!!!!!
По Україні йде страхітливе вимирання населення ,особливо молодих.Тому що медицини немає,Бандюковичі лікуються за кордоном.А населенню навіть таблетки від температури немає. У цього нелюда Януковича єхидні очі ,він насолоджується життям в Межигірьї,а населення вимирає.думає що українці народ- мямлі,в 32-33 голодом морила Москва ,а всі мовчки вмирали.А сьогодні Януковичі добивають виживших.
Александр, насколько известно, спуск планируют сделать пешеходным, так что не беспокойтесь об автомобилях так уж слишком. Им там точно не место.
Камінь кладуть не професіонали...Немає перевязки і дуже великі щелини між бруківкою! Автомобіль на такій дорозі буде трясти
А на бісової там матері,пробачте,ці джіпи та позашляховики на узвозі.
Старую брусчатку давно уже испортили бетоном, не знаю каким методом её там можно положить, по ней же не реально ходить.
Босурманин Ахметов розвалив Андріївський узвіз,а Юда Табачнік нищить історію України...
-Хто зупинить ворогів?
правильно міняють - старий камінь був гівняний, в мене в селі таким біля клубу викладено, ноги поломати можна
На Андреевском пора членов "правлячои каалиции"укладывать.
З деяких джерел в АП стало відомо,що Андріївський узвоз планують перейменувати в Ахметстріт.
Это будет плагиат !! У нас в Харькове дорога построеная через Лесопарк , в народе именуется -ГЕПА-стрит.
Неее."Ахметовский подьем"







Пес, проходячи повз мiшки, пiдiйшов ьлижче, пiдняв ногу... :"З вашим узвозом!" -сказав i пiшов далi.