Паштет із додаванням віскі - вишукана та незвичайна закуска. Таку ваші гості навряд чи десь куштували. Смак незрівнянний. Якщо віскі немає, можна замінити коньяком, або ромом.
Інгредієнти:
куряча печінка - 1 кг
часник - 5 зубців
цибуля - 1 шт.
яблуко - 1 шт.
віскі - 50 мл
сушений майоран - 1 ст.л.
мускатний горіх - за смаком
олія - за смаком
масло - за смаком
спеції - за смаком
Приготування:
Печінку промити та висушити. Нарізати невеликими кубиками яблуко, цибулю і часник. У сковороді розігріти олію. Обсмажити цибулю і часник, слідом додати печінку і яблуко. протушкувати ще кілька хвилин. Печінка повинна бути без крові. Полити віскі, обережно підпалити. Дати прогоріти. Приправити майораном, мускатним горіхом, сіллю і перцем. Подрібнити вміст сковороди в блендері. Розкласти по банках, залити розтопленим вершковим маслом і поставити в холодильник. Готовий паштет подати з підсушеними скибочками багета, або булочкою та улюбленими ягодами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вегетаріанський рецепт: як приготувати жульєн з грибами
Грибний сезон у розпалі, це означає, що саме час озброїтися кошиком і піти у ліс. Зібрані лисички, білі гриби, або магазинні печериці стануть чудовою основою для грибного паштету.
Коментарі