Кухар та дизайнер Карін Пфайфе Бошек пече оригінальні ажурні пироги. В інтернет вона викладає їх фото до і після випічки.
Про це пише Мymodernmet.
Більшість пирогів з солодкою начинкою: персиками, малиною, яблуками, шоколадом, вишнею і журавлиною. Вони виглядають настільки красиво, що їх стає жаль розрізати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток вразив Instagram яскравими шедеврами вегетаріанської їжі
Карін вручну вирізає усі візерунки на тісті. На одних це решітки, коси чи листя з квітами, а на інших зірки, сніжинки та сердечки.
Геометричні десерти створює харків'янка Дінара Каско. За професією дівчина архітектор. Кулінар прославилась, коли вперше в світі поєднала сучасну архітектуру та кулінарні десерти. За кордоном преса прозвала її "сенсацією кулінарії".
Кожен торт спочатку моделюється на комп'ютері. Потім форма роздруковується на 3D-принтері, шліфується, відливається з силікону і заповнюється їстівними інгредієнтами. Дінара продає форми через мережу Інтернет. Також проводить майстер-класи в Україні, Білорусі, Казахстані та Китаї.
Коментарі