Ватрушки із сиром та фруктовою начинкою відомі більшості ще із дитинства. Виходять ніжними та ароматними. Готуються швидко, при цьому смак неймовірний. Рецептом корисного десерту поділилася дієтологиня Світлана Фус.
Інгредієнти:
сир в брикеті - 270 г
м'який сир - 200 г
яйце - 1 шт.
рисова мука - 100 г
фрукти будь-які - за смаком
підсолоджувач - за смаком
Приготування:
Змішати всі інгредієнти для тіста й розділити їх на чотири частини. Зліпити кульки. Викласти на деко застелене пергаментним папером для запікання. Сформувати ватрушки з невеликими бортиками. В серединку викласти начинку, змастити бортики яєчним жовтком. Випікати в духовці при 180 градусах протягом 30-40 хвилин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магазинний десерт своїми руками: рецепт сендвічів з морозивом
Торти ніколи не вийдуть із моди і є доречними на будь-якому святі. З кожним роком все більше оригінальних тенденцій з'являються в дизайні кондитерських виробів. Вони задають тон святу і багато чого розповідають про смак хазяїна.
Коментарі