
Радіоведуча киянка Оксана Мацунич, 22 роки, варить напій на основі кави.
"В мене програми починаються о 6 ранку. Часто куняю в ефірі. Режисер помітила це і порадила зранку пити не просто каву, а шоколадно-кавовий напій".
На 2 порції бере 300 грм молока. Нагріває його в кастрюльці, але не кип'ятить. Коли стає гарячим, всипає столову ложку натуральної чорної кави і кладе плитку гіркого чорного шоколаду. Варить, поки шоколад не розтане. Додає дві чайні ложки тростинного цукру. Продається в супермаркеті. Він коричневого кольору і солодший за білий. Щойно напій загусне, додає корицю, ванілін, мускатний горіх все на смак. Хвилини зо дві варить і знімає.
"Розливаю по чашках. І зверху можна покласти вершки з аерозолю. Щоб красиво виглядало. Прекрасно бадьорить. Містить багато глюкози. Мізки моментально починають працювати. Тепер я зранку не сонна муха, а бадьора ведуча в доброму гуморі".
Коментарі
1