Помідори, сир та баклажани гармонійно поєднуються із пастою. Страва виходить ситною, ароматною та естетично привабливою. Окрім цього її можна приготувати з куркою, грибами, шинкою.
Інгредієнти:
паста - 100 г
баклажан - 1 шт.
часник - 3 зубці
пармезан - 120 г
оливкова олія - 2 ст. л.
помідори чері - 100 г
зелений базилік – за смаком
орегано – за смаком
сіль, перець – за смаком
Приготування:
Відварити пасту до стану аль денте. Баклажан нарізати брусочками. Посолити та залити водою, залишити на 15-20 хвилин, щоб позбавитися гіркоти. Промити, висушити овоч. Часник очистити та дрібно нарізати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апетитне спагеті: показали вражаючі способи подачі страви
У сковороді розігріти оливкову олію, викласти нарізаний часник і обсмажити баклажани до готовності. Перекласти пасту на сковороду та додати чері, орегано і базилік, перемішати. Настояти кілька хвилин. Подати, посипавши пармезаном.
Зі звичних спагеті можна зробити ресторанну страву, додавши червоного вина. Виходить пікантний смак та оригінальна подача. У спагеті кладуть куряче філе з червоним меленим перцем. Зверху посипають порізаною петрушкою.
Коментарі