Торти ніколи не вийдуть із моди і є доречними на будь-якому святі. З кожним роком все більше оригінальних тенденцій з'являються в дизайні кондитерських виробів. Вони задають тон святу і багато чого розповідають про смак хазяїна.
Минулий рік приніс в дизайн кондитерських виробів багато нових та сильних тенденцій, які не втратять свою актуальність, а об'єднаються з новими напрямками.
1. Крапельні торти, з яких стікає глазур. Виглядають природно та апетитно. Шоколадна глазур щоразу стікає по різному – все залежить від консистенції та температури повітря в кухні. Такий декор виглядає дуже стильно і підходить для багатьох тортів.
2. Прикраси з шоколадних або карамельних уламків додають висоту та об`єм. Роблять стандартну круглу форму торта незвичайною.
Оригінальний і досить простий у виконанні декор, головне правильно розтопити шоколад.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казкові закуски: показали апетитні закуски на дитяче свято
3. Торти омбре роблять завдяки плавному переходу кольору від одного відтінку до іншого. Ця техніка тримається в модному топі вже не перший рік. Ефект омбре може бути не лише зовні, але і всередині торту, що ще раз здивує ваших гостей.
Торти бувають усіх форм і розмірів. Кожен кондитер хоче виділитися своїми з-поміж іншихю Іноді вони виходять таких форм, які люди ніколи не очікують. Наприклад, у формі перського килима і все одно виглядають смачно.
Такі робить дизайнерка Алана Джонс-Манн з Лос-Анджелеса, штат Каліфорнія. На замовлення журналу Elle Decor вона спекла 8 тортів, виготовлених на основі найкращих килимів цього сезону.
Коментарі