пʼятниця, 29 липня 2016 16:05

Яскраву пастилу з ожини і м'яти скручують рулетиками

Ожинова пастила виходить дуже смачною. Вона корисна як для дітей, так і для дорослих. Влітку найкраще робити запаси вітамінів.

Такими пастилками можна замінити льодяники та чіпси. Їх зручно взяти кудись із собою і освіжитися у спекотну погоду. Для цього у них додають м'яту.

Автор: steelehousekitchen.com
 

Інгредієнти:

Ожина - 3 склянки

М'ята - 1/4 склянки листочків

Мед - 1/4 склянки

Сік лайма - 2 ст. ло.

Цедра 1 лайма

Приготування:

Розігріти духовку до 80 ° С.

Покласти ожину, листя м'яти, мед, цедру лайма і сік лайма в кухонний комбайн або чашу блендера.

Перемішати ці інгредієнти в однорідну масу. Можна процідити пюре, щоб прибрати насіння ожини.

Застелити деко пергаментним папером і вилити на нього пюре.

Розрівняти лопаткою рівномірним шаром. Поставити в духовку і випікати мінімум 6 годин.

Ножницями розрізати папір разом з пастилками на стрічки бажаної ширини.

Скачати їх разом з папером в невеликі рулончики.

Читайте також: У йогуртово-смородиновий щербет додають лікер

Коли все буде готово, можна видалити пергаментний папір.

Зберігати пастилки в контейнері в холодильнику.

Зараз ви читаєте новину «Яскраву пастилу з ожини і м'яти скручують рулетиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути