Сирники по-аджарськи не менш цікава страва іноземної кухні, ніж піца чи хачапурі. До того ж вкрай доступна, адже для приготування потрібні лише яйця, сир та мука.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати апетитні пампушки до борщу
Про це Gazeta.ua каже Олена Зуб, футблогерка.
Інгредієнти:
яйце - 2 шт.
сир - 250 г
сулугуні - 50 г
сіль - за смаком
грузинські спеції - за смаком
мука - 3 ст. л.
Приготування:
Яйце змішати із сиром, дрібкою солі та мукою. Замішати тісто та сформувати човники із заглибленням в центрі. На застелене пергаментом деко викласти сирники по-аджарськи та змастити збитим яйцем. Випікати при 180 градусах 15 хвилин. Натерти сулугуні та змішати із грузинськими спеціями. Поглиблення випічки заповнити сиром, в центр вбити жовток. Посипати дрібкою перцю та покласти в духовку на три хвилини. Страву подати гарячою.
Цибулевий пиріг - ароматна випічка з хрусткою скоринкою. Страва виходить ситною та ніжною за рахунок начинки.
Коментарі